Întrebări frecvente

F.A.Q.

Produsele sunt originale sau sunt replici?
Toate produsele oferite de BrandsOutlet.ro sunt originale si au certificat de autenticitate şi calitate fără compromisuri.


Ce inseamna outlet reducere (modele outlet)?
Outlet sunt numite modele sau colecţii care,în momentul respectiv, au fost puse în vânzare de la titularul drepturilor asupra mărcii pentru EU. BrandsOutlet.bg oferă doar accesorii originale sub formă de outlet- modele din colecţii anterioare.


Cum sa comand articolul ales?
Puteţi plasa comandă selectand COMANDĂ RAPIDĂ  sau dupa ÎNREGISTRARE pe site. Urmariţi pasii indicaţi pe pagina articolului! Este important să completaţi corect toate câmpurile formularului de comandă pentru a procesa rapid şi corect solicitarea Dvs.


Cum să aflu că comanda mea este acceptată?
La adresa de e-mail indicată de Dvs veţi primi un mesaj de la site cu un link de confirmare a comenzii. Dupa ce aţi facut acest lucru, puteţi fi siguri că comanda Dvs este acceptată. Vă vom anunţa prin email pentru fiecare mişcare la cererea Dvs - PROCESARE , TRIMITERE şi PRIMIRE.


Cum platesc articolul ales?
La primirea coletului trebuie să efectuaţi plata "Ramburs"  la curier. Va informam de suma de plată, în prealabil, în timpul procesării a comenzii.


Cum să mă înregistrez?
Din meniul ÎNREGISTRARE, este necesar să întroduceţi corect datele - NUME, NUMĂR DE TELEFON, ADRESĂ DE E-MAIL şi PAROLĂ. La al doilea pas este necesar să confirmaţi înregistrarea Dvs prin LINKUL DE CONFIRMARE pe care îl veţi primi la adresa de e-mail, indicată în timpul procesului de înregistrare. În unele cazuri este posibil ca mailul pe care il trimitem trimitem să ajungă în dosarul "Spam" din cutia poştală!


Am uitat parola şi nu pot accesa site-ul.
Accesaţi secţiunea Parolă uitată. Completaţi adresa de e-mail cu care sunteţi înregistraţi.Veţi primi o scrisoare cu un link pentru a stabili o parolă nouă. Întroduceţi manual parola nouă, fiind  atenţi la fontul mic şi mare.

BrandsOutlet.ro