Despre noi

Despre noi | BrandsOutlet

Afla mai multe despre noi. Noi suntem platforma de cumpărături online ♛ BrandsOutlet.ro ♛ Noi oferim modele originale de la branduri cunoscute mondial.

BrandsOutlet.RO - branduri online

Gate.Bg SLR este o companie înregistrată în oraşul Ruse la începutul anului 2016 cu obiect  de activitate comerţ electronic cu accesorii originale.

Prezentam spre atenţia Dvs platforma de cumpărături online BrandsOutlet.ro

Aici veţi gasi modele outlet de ochelari de soare de originali, ceasuri, rame  pentru ochelari de vedere si bijuterii de la branduri mondiale – toate disponibile, gată să-l bucure pe următorul client mulţumit.

Magazinul electronic este construit pe baza de o soluţie IT completă pentru managementul proceselor de afaceri (miniERP) – bazată pe web, sistem informațional modular VirtualOfficeManager - v.9.16 de către firma Gate.BG SRL, automatizând complet procesul de oferire, comanda şi trimitere a comenzilor, cum şi întocmirea documentelor, contacte cu clienţi şi gestionarea inventarului, rezerve şi livrări.

Şi toate cu un singur scop - pentru a satisface cerințele clienților noștri pentru corectitudine şi  precizie în legătură cu procesarea comenzilor, cum şi optimizarea cheltuielilor, pentru a oferi preţuri accesibile.

Când adăugăm o calitate  fără compromisuri, articolelor 100% de marcă, disponibilitate de peste  500 de modele şi  25 de branduri, împreună cu bună dispoziţie, Vă garantam  o manie de cumpărături online de neuitat.

Despre noi | BrandsOutlet Despre noi | BrandsOutlet Despre noi | BrandsOutlet Despre noi | BrandsOutlet

Echipa noastraDe ce să cumpărați ochelari de vedere și ochelari de soare originale de la Brandsoutlet.RO?

De ce să cumpărați ochelari de vedere și ochelari de soare originale de la Brandsoutlet.RO?

BrandsOutlet.ro oferă modele originale de la branduri cunoscute mondial cu origine şi calitate dovedite, la preţuri accesibile.

1. Creăm încredere cu clienții noștri și asta este cel mai important pentru noi!
2. BrandsOutlet.ro oferă doar modele originale de ochelari de soare și rame ale unor mărci de renume mondial, cu o calitate și o origine garantată.
3. Toate articolele disponibile sunt pe stoc și pot fi expediate imediat și primite de către client în 24 de ore!
4. Toate expedierile sunt trimise cu verificare și opțiune de proba - înainte de plată aveți posibilitatea de a vedea, testa și măsura ochelarii de soare sau rame selectate.
5. Suntem responsabili față de stat, societate și clienții noștri. Practicăm un model de afaceri complet legal, în același timp ne străduim să vă îndeplinesc toate cerințele. Tranzacțiile efectuate prin intermediul site-ului Brandsoutlet.ro sunt însoțite de toată documentația necesară.

Bucurați-vă de cumpărături!

0%
Produse originale
0
Branduri
0
Articole în stoc

TOP BRANDS