BrandsOutlet.ro - produse originale la preturi avantajoase!

ochelari de soare, rame ochelari cu dioptrii, ceasuri şi accesori originale

Gate.bg SRL prezintă spre atenţia Dvs platforma de cumpărături online BrandsOutlet.ro

Aici veţi gasi modele outlet de ochelari de soare de marcă, ceasuri, rame ochelari cu dioptrii, bijuterii de la branduri mondiale – toate disponibile în stoc la noi, gată să-l bucure pe următorul client mulţumit.

Magazinul electronic este construit pe baza de o soluţie IT completă pentru managementul proceselor de afaceri (miniERP) – bazată pe web, sistem informațional modular VirtualOfficeManager - v.9.16 , automatizând complet procesul de oferire, comanda şi trimitere a comenzilor, cum şi întocmirea documentelor, contacte cu clienţi şi gestionarea inventarului, rezerve şi livrări.

Şi toate cu un singur scop - pentru a satisface cerinţele clienților noştri pentru corectitudine şi  precizie în legătură cu procesarea comenzilor, cum şi optimizarea cheltuielilor, pentru a oferi preţuri accesibile.

Când adăugăm o calitate  fără compromisuri articolelor 100% ofiginale, disponibilitate de peste  500 de modele şi  25 de branduri, împreună cu bună dispoziţie Vă garantam  o manie de cumpărături online de neuitat.

 

 

 

 

BrandsOutlet.ro