Accesori Diesel în Brandsoutlet.co.ro

Diesel este unul dintre cele mai importante branduri de îmbrăcăminte din denim şi ochelari de soare!

Fondată în anul 1978, Diesel este unu dintre  cele mai importante branduri de îmbrăcăminte din denim si ochelari de soare din lume. Renzo Rosso şi fostul lui menager Adriano Goldschmied  construiesc concepţia de baza a brandului, şi anume să nu urmeze orbeşte tendinţele de modă. Cei doi  unesc eforturile lor, pentru a crea o companie, care oferă clienţilor  produse noi şi extravagante.Din anul 1985   Rosso  dobândeşte controlul deplin asupra  Diesel, şi în anul  1996  în New York a fost deschis primul magazin al mărcii.

În anul 1988   Wilbert Das  se alătură companiei ca Director Creativ. De atunci Diesel  începe să ofere аtât colecţii pentru bărbaţi cât şi pentru femei de îmbrăcăminte , parfumuri ,ochelari, lenjerie de corp,pantofi, îmbrăcăminte din piele şi produse de acasa. Se acordă o atenţie specială liniilor de sport Black Gold, Diesel Kid şi 55 DSL.

Modelele brandului sunt cu un design unic, inspirat de stilul de viață cosmopolit. Filosofia brandului este de a schimba lumea prin tendințele modei.De-a lungul anilor  Diesel continuă sa fie un pioner în crearea de îmbăcăminte din denim si sport-elegant.În anul 2008  brandul uneşte eforturile sale cu  Adidas, pentru a crea o colecţie specială din denim. Colaboraţia cu  Fiat  aduce la producerea unui număr limitat de  500  maşini  Diesel.

Astăzi produsele mărcii sunt vândute in aproape  80 de ţări. Diesel continuă să se dezvolte datorita culturii urbane şi spiritului tineresc.

Diesel este o legendă în industia de modă. Creată în anul 1978 ea este una dintre cele mai importante mărci producătorii de îmbrăcăminte casual şi  din denim în lume. Concepţia principală a brandului este să nu urmeze orbeşte tendinţele , el rămâne în afara lor, dar de fapt e în faţa lor.

În ciuda extindere,  Diesel, menţine filosofia liu  aceeaşi , ca si când Renzo Rosso  a creat-o  în anul 1978 . El crează marca care deţine pasiune, individualitate şi auto-exprimare. În zilele de azi Diesel continua să experimenteze cu idei noi, inovaţii si provocări.

Brands Outlet ltd.