Ochelari de soare lui Elton John. Sau cum o stea a făcut acest accesoriu legendаr!

Biopicul din 2019 despre legenda britanică Rocketman ne prezintă într-un mod magnific atât povestea sa incredibilă, cât și incarnările sale de modă de neuitat....... și bineînțeles ochelarii lui de soare.

Când priviți înapoi în timp și căutați intersecția dintre modă și muzică, unele nume vin imediat în minte. Jagger, Hendrix, Bowie și, desigur, inimitabilul Freddie Mercury. Dar, în comparație, niciunul dintre ei, chiar Freddie, nu poate concura cu celebrul blond britanic Sir Elton John, mai ales când vine vorba de ochelari de soare. De la creșterea sa în anii 1960, un lucru despre îndrăgitul cântăreț-interpret al mai multor generații nu s-a schimbat niciodată: iubirea lui inconfundabilă pentru modă și, mai precis, colecția sa iconică de ochelari.

Chiar și acum, la 73 de ani, ROCKETMAN rareori poate fi observat fără o pereche de ochelari mari, probabil în formă de inimă, pe cap. La urma urmei, se zvoneste ca detine peste 200.000 de perechi (casual). Pentru a sărbători nu numai simțul său de moda de invidiat, ci și lansarea filmului bazat pe viața sa, vă prezentăm cei mai iconici ochelari ale filmului. 

Vedeți lumea prin ochelarii lui Sir Elton John:

      

Despre film:
În ciuda prezenței unui conținut destul de scandalos și faptele, opinia generală criticilor britanici este excelentă. Filmul a câștigat premiul pentru cea mai bună melodie originală a celor 77 de premii Globul de Aur, cea mai bună piesa al 25-lea premiu al Criticii 'Choice Award și cea mai bună melodie originală a celei de-a 92-a premii Oscar pentru "(I" m Gonna) Love me again. " Există, de asemenea, patru nominalizări pentru a 73-a ediție a premiilor Academiei Britanice, inclusiv pentru filmul britanic de excepție.
Rocketman a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes pe 16 mai 2019 și a fost lansat teatral în Regatul Unit pe 22 mai 2019 și în Statele Unite la 31 mai 2019. La început, a înregistrat venituri la nivel mondial de 195 de milioane de dolari față de buget în valoare de 40 de milioane de dolari.                                                                                                                                      Cel mai mare compliment i-a fost acordat actriței de sex masculin Taron Egerton.

Egerton a primit numeroase nominalizări pentru performanța sa, inclusiv Premiul pentru cel mai bun actor BAFTA pentru actor principal și Premiul pentru actorul de ecran pentru performanțe excepționale ale unui actor masculin și a câștigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor - Film muzical sau comedie. Bucurați-vă de film cu trailerul său:

Vedeți sugestiile noastre pentru ochelari de soare și rame.

 

BrandsOutlet.ro

Ochelari de soare