Dsquared2 - ochelari de soare cu un look alternativ şi stil!

modele de ochelari şi rame ochelari cu dioptrii pentru femei şi bărbaţi

Dean şi Dan , fraţi gemeni din Canada,   Willowdale  Ontario, sunt exploatate în lumea de modă internaţională din anul 1984. În anul 1983 ei s-au mutat în New York pentru a merge la şcoală de design Parson. După opt ani, cei doi au decis sa fac un salt spre Italia. După multe colaboraţii cu cele mai importante case de modă în anul 1994  designeri canadieni şi-au lansat prima colecţia pentru bărbaţi.


O combinaţie inteligentă dintre mintea canadiană şi croitoria italiană elegantă cu atenţie la detaliile stau la baza filosofiei   Dsquared2  care a dat viaţa la o concepţie unică de lux. În ultimii ani, Dsquared2 a devenit mai şic si fin, menţinându-le pe trasaturile sexy si provocătoare , care sunt încorporate în rădăcinile creative ale brandului.Aceasta evoluţie a dat posibilitatea mărcii să-şi extinda clientela, cucerind o piaţă ţintă mai mare. Estetica  Dsquared2  este influenţată în mod constant de inspiraţii internaţionale si culturi diferite. Dean şi Dan împart viaţa de zi cu zi între Milano şi Londra, în timp ce produc bunurile sale în Italia. " Născut în Canada, locuiesc în Londra, realizat în Italia" – mottoul mărcii.

Dean şi  Dan Caten, fondatorii Dsquared2, ştiu reţeta pentru o combiinaţie reuşită în care cultura pop şi moda italiană extraordinară sunt principalele ingrediente. Cei doi gemeni părăsesc  Canada în anul 1991,alegând Italia pentru ţara în care să prezinte prima sa linie de modă masculină în anul  1994 , urmată de o colecţie întreagă. După lansarea liniei de modă feminină în anul 2003, brandul devine atât de reuşit, că orice altceva devine o  istorie. Ochelari de soare, parfumuri, cosmetică... tot la ce vă gândiţi. Şi mult mai mult.


Este evident ca nu mai sunt alţi designeri, care să combine mai bine decât ei moda şi musica.Cu reputaţia sa puternică pe scena,fiecare colecţie , semnată de cei doi fraţi, este un spectacol și o declarație de modă în sine. Iubiţi şi respectaţi de vedetele din industria modei , hainele lor sunt în lumina reflectoarelor din întreaga lume. Hainele lor din denim sunt favoritele muzicienilor ca  Justin Timberlake, Christina Aguilera, Rihanna и Madonna.

Designul strălucitor şi spiritul canadian sunt principalele ingrediente ale filosofiei  Dsquared2.  An după an marca se dezvoltă si devine din ce în ce mai elegantă si sofisticată.

brands Outlet ltd.