Mercedes-Benz Style un design unic si pentru ochelari de soare

Stilul al lui Mercedes-Benz: un design unic

Povestea ochelarilor de soare de la Mercedes-Benz Style :

Incepand cu anul 2010 , pe langa designul clasic al masinilor, designerii de la Mercedes-Benz au inventat si un design pentru alte produse lifestyle in colaborare cu parteneri selectati sub marca de Mercedes-Benz Style. Scopul este transferul idiomului progresiv si unic al lui Mercedes-Benz si standardele de lux si estetica si in alte sfere ale vietii. Toate produse sunt caracterizate cu o calitate fara compromisuri, materiale exclusive si cea mai buna fabricare.
Ca un partener licentiat pentru ochelarii al lui Mercedes-Benz Style, Rodenstock aduce o expreienta de mai bine de 137 de ani in legatura cu know-how-ul lui in domeniul de lentile cu dioptri si rame. In acest mod una dintre cele mai faimoase marci se extinde si in alte domenii. O colaborare de succes: rama de ochelari de la  Mercedes-Benz Style din anul 2014 primeste premiul Red Dot pentru cea mai buna calitate a designului.
 

Stuttgart / München. Designul progresiv si functionalitatea impecabila sunt caracteristicile distinctive ale colectiei toamna/ iarna , proiectata de specialisti de la Mercedes-Benz Style si Eyewear Rodenstock. Colectia este determinata de o calitate fara compromisuri si materiale moderne, facute perfect. Accentul colectiei este pus pe combinatia de stil intre forme si materiale. Design inspirat : rama ochelarilor este facuta din acetat si este foarte durabila - nici umiditatea, nici temperaturile extreme nu o pot deteriora.

Colectia de ochelari de soare de la Mercedes-Benz Style demonstreaza pasiunea a designerilor de a combina designul progresiv cu functia inovatoare. Impresia dinamica este creata de liniile tipice ale lui Mercedes-Benz in combinatie cu suprafete inovatoare , culori si material selectate. O trasatura remarcabila a modelelor de ochelari de soare de la Mrecedes-Benz este performanta fara compromisuri a standardelor de calitate ale brandului Mercedes-Benz. Acesta este modul de a crea produse inovatoare si estetice . Ramele sunt extrem de usoare facute din poliamida in combinatie cu o acopepire mat si otel inoxidabil.

Produsele ale brandului Mercedes-Benz Style puteti gasi aici:

BrandsOutlet.Ro

MERCEDES BENZ STYLE