Cum sa deosebesti ochelarii de soare falsi?

In timp ce ceasurile si gentile de dama falsificate reprezinta un risc relativ scazut pentru clienti, ochelarii de soare falsi pot fi foarte periculosi. Deoarece sunt fabricati din materiale ieftine , ei nu raspund standardelor de securitate si de obicei nu au un filtru care sa protejeze impotriva razelor ultraviolete daunatoare. Sa purtati ochelari de soare falsi poate fi mult mai periculos decat lipsa lor.

Cand vine vorba de ochelari de soare brandul si pretul reprezinta indicatori – cheie pentru calitatea ochelarilor. Daca ii cumparam de la piata sau de pe strada economisim o suma de bani dar trebuie sa fim constienti ca o facem in detrimental ochilor nostri. De fapt riscul consta in posibilitatea de a gasi modele cu lentile care sunt fabricate din polimer non-optic, asemanator la cel folosit pentru fabricarea sticlelor din plastic. Lipsa filtrului ultraviolet si efectul de intunecare imitate poate cauza probleme si duce chiar si la arderea retinei.

BrandsOutlet.co.ro garanteaza calitatea tuturor modelelor de ochelari de soare , pe care le vinde. Toate produse oferite de noi sunt originale si pentru fabricarea lor sunt folosite tehnologii avansate de fabricarea lentilelor, care pot bloca pana la 100% din razele ultraviolete daunatoare.

Daca comandati ochelari de pe BrandsOutlet.co.ro , cu siguranta veti primi produse originale. In caz ca doriti sa va incercati norocul in alta parte exista o serie de reguli de baza pe care sa le urmariti:

Pretul.
Ochelarii de soare de marca isi merita pretul lor. Noi de la BrandsOutlet.co.ro incercam cu optimizarea muncii noastre sa oferim cele mai mici preturi posibile pentru ochelari de soare originali, de la colectiile anterioare ale brandurile respective (outlet) . Cu toate astea nu putem sa va oferim ochelari de soare originali la preturi de 50 sau 70 de lei! Daca in alta parte gasiti un pret similar care e “prea bun ca sa fie adevarat” , este posibil ca produsul sa fie fals.

Numarul modelului.
Pe interiorul bratului stang al ramei intotdeauna sunt inscriptionate numarul modelului si informatii despre dimensiuni. Dimensiunile fontului, spatiul intre simbolele si alinierea trebuie inscriptionate cu litere identice si usor de citit chiar si in cazuri cand rama este foarte subtire sau este metalica.

Culoarea.
Ramele plastice sunt taitate dintr-o bucata de acetat organic sau sunt injectate din plastic vopsit in prealabil. Daca taiati rama culoarea materialului inauntru trebuie sa fie identica cu culoarea ramei. Ramele originale sau ochelarii de soare NICIODATA nu sunt vopsite.

Ambalajul.
Ochelarii de soare originali intotdeauna sunt livrati in ambalajul commercial al firmei , care contine o eticheta cu numarul barcodului, informatii despre producator si numarul modelului.

Greutatea.
Cand tineti in mana ochelari de soare autentici, trebuie sa observati ca sunt relative grei. Ei trebuie sa se simta solizi si plini de material, nu neobisnuit de usoari si fragili.

Stickerul.
In caz ca pe lentilele este pus un sticker , el nu trebuie lipit cu lipici , care va lasa urme la indepartare. Stickerul trebuie plasat prin intermediul campului electrostatic si nu cu lipici.

Document pentru achizitia efectuata.
Comerciantii corecti de bunuri originale nu au nici un motiv sa nu elibereze document pentru achizitia efectuata: factura sau bon fiscal ( chitanta pentru plata ramburs), cum si document de depozitare cu o descriere exacta a brandului si modelul ochelarilor cumparati. 

Ochelari de soare originali si rame de vedere de la BrandsOutlet.co.ro!!!

BrandsOutlet.co.ro

Ochelari de soare