Originali sau falsi ?!

Totul pe lume poate fi prefacut sau falsificat, inclusiv si ochelari de soare.

Pietele sunt alocate ascuns. De obicei ochelari de soare originali se vand in magazine separate - fizice sau electronice, ochelarii de soare falsi au gasit loc in pagini diferite in retelele sociale, platforme de anunturi mici , standuri mici pe strada, chiar si cu postari de la profile private. Alocarea pietelor este prima lumina rosie , care trebuie sa vi se aprinda in cap , cand alegeti ochelari de marca.

Verificati locul de la care doriti sa faceti cumparaturi - fie e vorba de magazine fizic sau electronic(site), cautati comentari si pareri de la clienti – ce ii place ca oferte , care este atitudinea personalului fata de client, daca exista informatii despre ochelari de soare disponibile, daca exista o garantie sau plangeri.

Asta se poate intampla in locurile unde sunt oferite ochelari de soare de la branduri de calitate – acolo gasiti informatii despre bunurile – de la personal . Obligatoriu sunt emise si documente care include toate datele comerciantului, cum si numele si brandul modelului. Cand vine vorba de ochelari falsi nu gasiti nici-o informatie. Aloco chestiile sunt clare – avem ochelari de la un „brand“ , cel mai adesea modelul nu are un nume sau numar, avem si o oferta atragatoare , care de obichei este mult mai ieftina decat este pretul ochelarilor de soare originale. In curand foarte des intalnim modele de la branduri de la clase de preturi diferite oferite la preturi identice care sunt suspicios de mici.

Foarte folosite sunt ofertele de 2 sau 3 in 1 adica cumperi o pereche si primesti 2 sau 3. Daca ochelarii sunt originali o asa oferta nu poate exista pentru ca ochelari de soare originali au un pret stabilit care raspunde la calitatea lor. Fara diferenta daca sunt vandute in magazin fizic sau electronic. Preturile de vanzare pot varia numai in functie daca modelul face parte de la o colectie noua - actuala sau veche adica din sezonul trecut. Modelele de la sezonul trecut de obicei sunt identificate de la comercianti ca fac parte din colectia Outlet / model Outlet.

Tom Ford este unul din cei mai actuali branduri de ochelari de soare. Sa luam de exemplu modelul - Anoushka. Acest model este unul din cei mai faimoase al designerul , care este la fel de placut si cumparat de la femeile in toate tarile spectrului de moda. Modelul este la fel de popular in intreaga lume in randul femeilor , care nu sunt indiferente fata de look-ul lor. Puteti observa acesti ochelari pe strazile tuturor capitalelor de moda , si nu numai...., la fel de populare sunt in New York, Rio de Janeiro cum si in Paris, Milano, Barcelona si bineinteles Bucuresti. Cand cumparati acest model, oriunde in lume, primiti un toc , o lavetica si un ceftificat de autenticitate, care garanteaza ca ati cumparat un produs original de calitate, garantat de brandul. Indiferent in ce continent ati achizitionat ochelari , ei vor arata identic , iar rama are pe bratul stang aceeasi inscriptie – numele modelului, dimensiunile, categoria filtrului cum si culoarea ramei si lentilelor. Dar daca ati cumparat Tom Ford de pe strada , sau de la o pagina indoielnica de pe Facebook – este aproape 100 % clar, ca ati cumparat ochelari falsi.

Achizitia ochelarilor de soare fara un document pentru ca a fost efectuata, sau ambalaj de la comerciant, sau un certificat de la producator , de la un stand apropiat , anunt de pe net , sau de la cineva de pe plaja , sau daca au fost primiti ca cadou inseamna ca niciodata nu veti afla cu siguranta daca ati cumparat ochelari originali.

Care de fapt este problema cand cumparati ochelari de soare falsi( copii sau replici)?

Facandu alegerea de a obtine un model fals , care arata ca modelul original , dar dam o suma semnificativ mai mica trebue sa fim constienti de faptul ca o facem in detrimentul ochilor nostri. De fapt riscul este posibilitatea de a gasi ochelari lentilele carora sunt facute de un polimer non-optic, asemanator cu acela care este folosit in fabricarea sticlelor plastice. Ochelarii care nu au o protectie UV destul de mare si eficienta, pot dauna vederii mai mult decat sa nu porti ochelari deloc. Cand ii folositi , micsorarea pupilei este afectata. Asta e un efect natural de protectie , care protejeaza ochiului de la patrunderea razelor soarelui. Lipsa filtrului ultraviolet si efectul de intunecare imitate poate duce la deterioarea chiar la arderea retinei.

Sau puteti evita toate acestea , pentru ca BrandsOutlet.co.ro ofera doar modele originale de ochelari de soare, si garanteaza calitatea produselor. Modelele sunt de la colectiile anterioare brandurilor respective si sunt oferite la preturi pana la 60% mai mici in comparatie cu pretul initial recomandat de la producator. Si mai mult puteti verifica rating-ul si imaginea a lui BrandsOutlet.co.ro spre deosebire de ochelarii vandute pe strada , care au venit de nu stiti unde si sunt vandute la un pret foarte scazut. Puteti gasi informatii cine vinde bunuri de marca, cum functioneaza cu clinetii si daca ei sunt multumiti – chestii importante in lumea reala bunurilor de marca si comertul online.

Ochelarii de soare dau unora dintre noi incredere in sine , cand suntem in spatele lor. Bineinteles ca ii folosim si pentru asta. De la expresia noastra , la personalitatea noastra, la incertitudinile noastre , poate la inteligenta noastra si de ce nu si frumosetea exterioara! Ochii nostri ii spun multe oamenilor. Asa ca data viitoare cand iesiti asigurati va ca purtati ochelari de soare dupa motivul adevarat, originali si achizitionate de la BrandsOutlet.co.ro.

BrandsOutlet RO

Ochelari de soare