Ne fac sa ne simtim sexy ochelarii sau de multe ori ne ascundem in spatele lor?

Astazi locul ochelarilor este undeva intre moda, purtarea bijuteriilor si un subiect al artei, si cu toate astea reprezinta proprietarul lor in modul lui unic. Dar si ei au povestea lor...

Ochelarii de soare moderni pe care ii purtam in ziua de azi sunt mult mai diferiti de cei vechi pe care ii purtau inuiti in America de Nord – in scopul sa se protejeze de stralucirea zapezii in zilele insorite. Sunt mai diferiti si de aceia pe care ii purta imparatul Neron pentru a vedea gladiatori pe arena. Se spune ca au fost incrustate cu pietre pretioase. Astfel de atribute au fost semnul celui mai inalt loc in societate.

In China au fost folositi ochelari de soare facuti din cuart, acum mii de ani, desi nu ofereu nici o protectie impotriva radiatiilor solare daunatoare. Trebuia sa treaca cateva secole , inainte de a afla ca ochelarii de soare ne-ar putea proteja, sa devina parte din esenta noastra si de a face parte din viata nostra de zi cu zi.

In ziua de azi, ochelarii de soare sunt si mai importanti decat credem noi. Bineinteles, baza este libertatea de a alege look-ul nostru si de a ne exprima prin ei, dar mai ales un sentiment de apartenenta. Acel fir subtire cu care suntem legati de oameni cu care dorim sa semanam, sa ii imitam sau ne place de ei. Sentimentul de venitate.



Si lumea are multe astfel de personaje , care au lasat urma in modul nostru de gandire, in constiinta noastra si chiar in gustul nostru – cand vine vorba de imbracaminte, ochelari, stil sau imagine. Si ochelarii de soare fac parte din ele. Ei sunt accesorii cu o putere mare. Ei completeaza personalitatea.
Cu greu ne putem imagina Bob Dilan , Bono, Eltan John sau John Lenan fara ochelarii lor de soare , pentru ca au devenit deja o parte emblematica din ei.

Si daca credeti sau nu, ochelarii vostri de soare sunt ca o fereastra spre personalitatea vostra.
Iata cum, ochelarii si personalitatea se completeaza:

Acesti ochelari reprezinta personalitati serioase , linistite, sensibile, dar deschise spre lume. Cu o sensibilitate extrem de dezvoltata si o privire estetica pentru frumusete. Flexibile si deschise, originale si creative. Inspirate de la Steve Jobs , care in ochii nostri era ca un artist – minimalist si misterios.



O imagine extraordinara a creat si filmul „ Leon “ din anul 1994 cu Jan Reno - palton, palarie mica , cizme si ochelari de soare emblematici. Mici cu rama rotunda , care se potrivesc pertect fetei lui Leon. ( Regula generala este ca forma ramie trebuie sa fie o antiteza formei fetei Dvs)
Intre ochelarii de soare si Dvs trebuie sa existe o balanta si echilibru, armonie si complementaritate. Multi oameni prefera sa aleaga ceva modern si distinctive, dar asta e ca si cum sa alegeti un inel – sunt de multe feluri dar doar unu se va potrivi perfect pe degetul Dvs.



Ochelarii „extraterestri“ ai lui Neo de la filmul “The matrix” nu va va face sa aratati ca Keanu Reeves cel tanar, si mai degraba un contabil retras in concediu annual. In “Top Gun” Tom Cruz este uimitor cu ochelarii de soare – arata frumos , increzator si unicul acesoriu care l-ar prinde mai bine decat ochelarii acestia este un F-14A Tomcat.

Si de la anii 90 ne intoarcem in ziua de azi.

Expertii si agentii studiaza efectul purtarii de ochelari de soare. Si toti sunt siguri ca: Ochelarii fac persoana care ii poarta sa se simta mai increzatoare si atractiva pentru sexul opus si sexy. Oameni poarta ochelari de soare nu doar pentru ca lumina soarelui este prea puternica ci pentru ca simt ca arata bine cu ei , iar restul oamenilor par de acord cu asta.

Potrivit legilor de atractie , oamenii sunt atrasi de farmec si mister. Noi suntem interesati de cine se ascunde in spatele ochelarilor , cum arata ochii lui, si de multe ori si noi ne ascundem in spatele lor. Dar pe langa atractia fizica , asta arata ca aveti grija de Dvs, arata ca stiti cat de important este sa va protejati ochii de razele solare daunatoare.



Ochelarii de soare dau unora dintre noi incredere in sine , cand suntem in spatele lor. Bineinteles ca ii folosim si pentru asta. De la expresia noastra , la personalitatea nostra, la incertitudinile noastre , poate la inteligenta noastra si de ce nu si frumosetea exterioara! Ochii nostri spun multe oamenilor. Asa ca data viitoare cand iesiti asigurati va ca purtati ochelari de soare pentru motivul adevarat.

BrandsOutlet.co.ro

Ochelari de soare