Ochelari de soare cu lentile cu effect de oglinda

Daca doriti sa aratati cool , nu uitati cal mai important accesoriu : ochelarii de soare! Asa si asa este necesar sa va protejati ochii de razele ultraviolete, puteti si arata bine cu un model minunat cu lentile cu efect de oglinda.

Deci, care este diferenta dintre lentilele de oglinda si cele de neon?


Lentila cu efect de oglinda este foarte reflexiva si reduce semnificativ cantitatea de lumina , care ajunge la ochii vostri. De obicei este folosit pentru lentile inchise dar e posibil sa fie adaugat la fiecare suprafata colorata. Lentilele cu effect de oglinda absorba cu 10-60% mai multa lumina decat lentilele simple si de aceea sunt potrivite pentru altitudini mari , pentru plaja, cand afara este zapada sau cand suntem in mare. De asemenea ele reduc gradul de stralucire si ofera un confort vizual.

Ochelari de soare cu un effect usor de oglinda au o acoperire de oglinda mai deschisa si uneori nu acopera complet ochii. Acoperirea de oglinda reduce gradul de stralucire si face stilul vostru unic. Efectul de oglinda este cea mai recenta adaugare colorata in familia lentilelor cu efect de oglinda!

Exista multe stiluri de lentile cu efect de oglinda in culori si nuante diferite - roz, mov, rosu, verde deschis si inchis, albastru, auriu, arjintiu , bronz sau lentile colorate. Veti gasi modele de dama, barbat cum si unisex. Formele sunt diverse rotunde, patrate, oversize, de tip cat- eye, modele emblematice cum sunt cele de tip aviator si multe alte, lentilele cu effect de oglinda sunt potrivite pentru toate stiluri si rame , adaugandu mai multa stralucire la lookul vostru. Si pentru cei care nu sunt multumiti , ci dimpotriva, mereu cauta ceva mai mult , oferim lentile inovatoare cu un effect usor de oglinda , care exprima o mare determinare si individualism.

Lentilele transparente urmaresc cele mei recente tendinte in nuantele si ofera o gama variata de culori , ca sa creeze viziuni unice , daca adaugam si acopepirea de oglinda rezultatul poate fi uluitor!


Puteti lua ramas bun de ochelarii cu lentile simple pentru acest sezon si sa reinnoiti lookul vostru cu o pereche de ochelari de soare cu lentile cu efect de oglinda de la Brandsoutlet.co.ro!

BrandsOutlet.co.ro

Ochelari de soare