Top 6 rame de vedere de stil !!!

Cine a zis ca ramele de vedere ar trebui sa fie plictisitoare? Top 6 forme de rame pentru anul 2019

Cine a zis ca ramele de vedere ar trebui sa fie plictisitoare? Incercati toate forme! Niciodata nu stii cu ce model ai arata bine pana cand nu-l probezi. Stim ca afara e vara dar nu trebuie sa uitam si vederea noastra. Daca portati ochelari cu dioptri dar nu puteti gasi forma perfecta pentru Dvs, noi va oferim TOP 6 forme de rame pentru anul 2019. Rama rosie de la Chloe este biletul Dvs pentru cel mai nou look.

Rame retro
Daca doriti o atmosfera retro incercati cu ramele de ochelari de la Dsquared2! Modelele care au fost faimoase in anii 1950 si 60 revin din nou si in anul 2019.

Rame rotunde
Uitati despre ramele discrete, modelele indraznete de la Liu Jo sunt cele mai potrivite pentru acest sezon. Daca sunteti o persoana careia ii place riscul, ramele de vedere de Liu Jo sunt alegerea cea mai buna pentru Dvs – indiferent de forma fetei.

Rame aviator

Da, forma de tip aviator nu mai este folosita doar pentru ochelarii de soare. Ea a fost o parte esentiala a stilului din anii 50 ai secolului trecut, dar chiar si in zilele de azi fiecare are macar o pereche de ochelari cu forma respectiva. Toate persoane cu forma fetei patrata sau rotunda pot purta o astfel de rama! De exemplu aceasta rama de la Dsquared2 este minunata.

Rame negre – rame negre de ochelari oversize
Indiferent daca sunteti barbat sau femeie si cautati ochelari retro mari? Acest model de ochelari arata perfect cum pentru barbati asa si pentru femei. Atunci Dvs sunteti la locul potrivit pentru ca noi avem o gama variata de branduri care ofera rame de vedere oversize ca Tom Ford, Timberland, Guess by Marciano, Gant sau Hugo Boss. Modelul este potrivit pentu toate forme a fetei si mereu este modern.

Rame cu animal printrame de vedere Roberto Cavalli
Designerul a devenit adevaratul imparat al stilului de ochelari. Nu fiti timizi si incercati formele extravagante si modelele provocatoare cu bratele emblematice curbate sub forma de sarpe.


Rame ca o bijuterie
Nu este vorba pur si simplu de rama de ochelari , ci de o opera de arta adevarata. Cu doar un cuvant – ramele Swarovski


O varietate de stiluri , modele , forme pentru fiecare gust si fiecare buget, acestea sunt doar cateva din avantajele cumparaturilor online de la Brandsoutlet.co.ro

In caz ca nu sunteti siguri daca modelul ales o sa va stea bine puteti proba ochelarii inainte de plata la livrare . E atat de usor si fara stres , puteti vedea daca primiti ceea ce ati comandat inainte sa efectuati plata.

BrandsOutlet.ro