Cum sa alegem cei mai potriviti ochelari de soare dupa forma fetei?

Iata ghidul final!

Alegerea ochelarilor perfectii nu e deloc usor. Fiecare fata este unica si sa aflam model cu ce forma ne sta cel mai bine uneori este imposibil. Asa ca mai intai va oferim un ghid pentru gasirea raspunsului acestei intrebari: Ce forma are fata mea?


Vorbim si despre ochelari mai tarziu, nu va faceti griji!

Fata cu forma rotunda

Daca aveti fata cu forma rotunda, lungimea si latimea sunt aproape egale. Pometii sunt cea mai larga parte a fetei.

Fata cu forma ovala

Fetele cu forma ovala sunt putin mai lungi decat largi, ca forma unui ou, pometii sunt cea mai larga parte a fetei . Maxilarul si fruntea sunt rotunjite iar laturile fetei sunt usor arcuite , nu exista unghiuri ascutite.

Fata cu forma patrata

Daca aveti fata cu forma patrata aveti un maxilar patrat si curbe minime pe fata. Des pometii, fruntea si maxilarul au cam aceesi latime, iar unghiurile fetei sunt mai ascutite. Uneori fata cu forma patrata este cu latime si lungime aproape egale, sau poate fii mai lunga si dreptunghiulara.

Fata in forma de inima

Daca aveti fata cu forma de inima aveti barbia usor ascutita. Fruntea sau pometii sunt cea mai larga parte a fetei si devin mai inguste spre maxilarul.

Acum dupa ce am stabilit ce forma este chipul tau putem trece la partea distractiva: Ce model de ochelari sa alegeti?

Ochelari pentru fata rotunda

Fetele rotunde au un aspect tineresc si gratios! Ca sa arate fata putin mai lunga creati un volum mai mare in partea de sus. De aceea sunt recomandate ochelari geomtrice , care adauga unghiurile lipsite structurii fetei tale. Sunt potrivite si modele cu marimi mai mari, dar nu uitati sa alegeti rame cu unghiuri asculite. Sunt recomandate si culorile inchise si ramele indraznete pentru un efect mai puternic: Uitati va:

Ochelari pentru fata cu forma ovala

Fata ovala este ca o foaie alba pe care puteti experimenta cu diferite forme si culori. Doar un sfat, evitati rame cu forme mari care deseori contrasteaza cu linia fetei. In afara de marimea puteti alege dintre toate forme. De aceea incercati sa le combinati cu trasaturile fetei : o rama indrazneata daca aveti trasaturi subtire, ochelari in culoare luminoasa daca aveti un ten palid.

Ochelari pentru fata cu forma patrata

Aproape ca te-ar putea numi universal. Multe celebritati sunt alese tocmai din acest motiv, care este util mai ales pe marele ecran. Felicitari, ati primit premiul pentru fata perfecta, potrivita pentru orice forma de ochelari. Alegeti modele cu forme curbate : rotunde, ovale, cat eye sau cu forma de tip fluture ca sa puna accent pe ochii si pentru a da un aspect armonios a fetei. Totusi secretul este sa alegeti forme care contrasteaza cu trasaturile fetei.

Ochelari pentru fata cu forma de inima

Fata ta este gratioasa si are cea mai buna forma posibila pentru a purta ochelari. Ochelari perfectii pentru fata ta trebuie sa fie cu o inaltime mica, aviator clasic de exemplu, cu linii fine care contrasteaza cu barbie ascutita. Pentru femei recomandam modele colorate sau cu florii care sunt mai largi decat partea inferioara a fetei. In plus, forma de tip cat eye va face fruntea sa arate mai mica.

Dupa ce aveti la dispozitie toate informatii de care aveti nevoie pentru alegerea ochelarilor perfectii , tot ce trebuie facut este sa dati un click aici si sa va pierdeti printre toate modele de ochelari de soare si rame de vedere in catalogul nostru!

Vedeti produsele disponibile pe site Brandsoutlet.co.ro :

Irena Simcheva