Ochelari de soare- contează calitatea!

Ochelarii de soare de calitate nu trebuie purtați doar vara! Toamna vine și cu branduri noi: Kardashian Kollection sunglasses limited edition, S. Oliver, Oxydo, ochelari Sisley, Fossil, Esprit, DKNY, Thierry Mugler, truse cadou Pierre Cardin și multe altele la același preț de ieșire!

Ochelarii de soare sunt mult mai mult decât un accesoriu vestimentar, de fapt sunt vitali pentru protejarea ochilor și menținerea sănătoasă.Știați că FDA clasifică ochelarii de soare de calitate ca dispozitiv medical?

Dar nu este o idee bună să cumpărați ochelari second-hand.Acum este foarte ușor să găsiți o pereche ieftină pe Internet.Un truc dovedit din timp pentru a deține un model de calitate al unei mărci celebre și fără a da o mulțime de bani pentru aceasta este să alegeți un model dintr-o colecție anterioară.Nu este un secret că de două ori pe an, și anume:Primăvara/ Vara şi Toamna/Iarnacasele de modă își lansează noua colecție de îmbrăcăminte și accesorii.Și exact atunci când designerii se întrec pentru a-și expune noile idei lumii, vine momentul unei scăderi dramatice a prețurilor modelelor din colecțiile lor anterioare. În multe cazuri, pe fondul noilor modele extravagante și uneori dificil de adoptat, modelele „vechi” din colecția anterioară ni se par mai plăcute, mai practice și mult mai accesibile din punct de vedere financiar.Totuși, de unde știţi că vor avea de fapt protecția de care aveţi nevoie de ochii dumneavoastră?Nu expuneți niciodată sănătatea ochilor la risc, din cauza mai multor lei. Aici examinăm de ce este important să luăm alegeri bune.
Protejați-vă ochii de lumina UV.
Ni se reamintește constant să aplicăm protecție solară atunci când ieșim la soare.Razele ultraviolete dăunătoare ale soarelui provoacă arsuri solare și nimeni nu vrea să semene cu racii!Dacă lumina UV poate face acest lucru pe pielea noastră, imaginaţi ce poate face ochilor dumneavoastră.
Expunerea la cantități mari de lumină UV poate provoca deteriorarea corneei, lentilelor și chiar a maculei situate în partea din spate a ochiului.Prin urmare, primul lucru de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați ochelari de soare este dacă vă vor proteja ochii de razele UV.Ar trebui să căutați ochelari de soare de calitate, care să ofere protecție 100% de razele UVA și UVB.
lentile polarizate

Atunci când alegeți ochelari de soare, puteți lua în considerare și lentilele polarizate. Polarizarea ajută la reducerea reflexelor și a strălucirii.Când ieșiți într-o zi însorită, lumina UV nu vă atinge doar capul. Ea ricoșează de pe toate suprafetele din jurul tau - peretii de teren, tabloul de bord, de apă.lentile polarizate au caneluri paralele mici pe ele. Când lumina provine din toate direcțiile, numai lumina care se aliniază acestor canele este trecută în ochii tăi.

Lentilele polarizate sunt ceva ce veți obține doar de la ochelarii de soare de calitate, cumpărați dintr-o sursă dovedită.După ce le purtaţi, o să vă daţi seama de diferența uriașă pe care o fac.
Ochelarii de soare de calitate nu sunt doar pentru vară!

Unul dintre cele mai bune obiceiuri pe care le puteți obține este să purtați ochelari de soare de calitate atunci când ieșiți afară.Indiferent dacă mergeţi la plimbare, conduceţi maşina sau faceţi sport, purtaâi întotdeauna ochelarii.Și nu ar trebui să fie ceva ce vă imaginați doar în lunile de vară.

Chiar si in zilele noroase, lumina UV atinge ochii și poate provoca daune potential.De aceea este important să purtați ochelarii de soare și iarna, primăvara și toamna. Ochii dumneavoastră au nevoie de protecție în tot timpul anului pentru a rămâne cât mai sănătoşi.

Aveţi doar o pereche de ochi, așa că trebuie să aveţi grijă de ei și de a le oferiţi numai cel mai bun pe care vă puteți permite. La Sunglasses.bg și Brandsoutlet.bg, vindem doar ochelari de soare oftalmici de calitate care respectă standardele de protecție împotriva radiațiilor UV.
Care sunt noutățile de pe site-ul nostru pentru sezonul toamnă / iarnă 2019/2020, FW19 / 20?

Ceea ce este nou este că oferim acum mai multe mărci noi și modelele lor:Kardashian Kollection, Ted Baker, S. Oliver, Oxydo, Greater Than Infinity, Sisley cu modelele lor, în plus față de un accesoriu de moda conceput pentru sport și timpul liber.

Bijuteriile și ceasurile se vor putea informa pe locul nostru pe platforma noastră.Fossil, Esprit, DKNY, Thierry Mugler, Thomas Sabo, Guess, Puma, Pier Cardin si multe alte modele de argint, oțel și alte metale prețioase, care vor fi disponibile ca de obicei la prețuri outlet.
Echipa noastră este disponibilă pentru a vă ajuta să găsiți ochelari de soare de calitate potriviți pentru dvs. Бъдете сигурни в това, че слънчевите очила, които сте избрали вPuteţi fi siguri că ochelarii de soare pe care îi alegeți la Sunglasses.bg , nu numai că vor arăta grozav, dar vă vor menține și ochii sănătoși.

BrandsOutlet.ro