DE ASTĂZI PRIMIȚI TOATE PRODUSELE NOASTRE ORIGINALE CU CADOU – MASCA DE COTON ANTI-BACTERIANĂ

Mască reutilizabilă din țesătură hidrofobă din bumbac 100% cu protecție antibacteriană permanentă!

Dragi prieteni,
Având grijă de Dvs. și de cei dragi, BRANDSOUTLET.RO respectă cele mai înalte criterii sanitare din activitățile noastre zilnice, respectând igiena strictă a angajaților noștri și dezinfectăm toate bunurile și ambalajele care vin la Dvs.

De astăzi, 28.03.2020, până la sfârșitul stării de urgență, toate bunurile achiziționate de la BRANDSOUTLET.RO vor fi primite cu o mască antibacteriană cadou pentru utilizare repetată.

IMPORTANT! Folosirea oricărui tip de mască nu vă protejează de infecție cu 100%, dar este o problemă de prevenire și reduce riscul de inhalare directă a lichidelor corporale în contact cu ceilalți! Utilizarea măștilor de protecție este o chestiune de alegere personală și este foarte recomandată în special persoanelor bolnave!

 

Ce măști am ales pentru Dvs.:
Măștile sunt cusute dintr-o țesătură de bumbac de înaltă calitate, produsă prin tehnologie specială de MAK AD - Gabrovo, în care textilele sunt hidrofobe (de exemplu, hidrofug, cu o membrană specială de apă).

Pentru protecție antibacteriană permanentă, masca este tratată cu tehnologia germană SILVER +, care implică încorporarea în țesutul de dioxid de titan și clorură de argint. (mai multe la https://silverplus.com)

De ce facem asta:
Considerăm că speculațiile cu echipament personal de protecție sunt urâte și inacceptabile. Cu acest mic gest, dorim să le mulțumim clienților pentru încrederea în aceste momente dificile.

Pentru ce achiziții este valabilă promoția:
Toți clienții noștri care au achiziționat ochelari de soare originali, rame de ochelari, genți, ceasuri de marcă, accesorii și orice altceva de pe site-ul nostru vor primi fără a avea nevoie de o comandă suplimentară și o mască antibacteriană gratuită.

BrandsOutlet RO