Dsquared2 - moda si ochelari fabricati in Italia

Născuți în Canada, locuind la Londra, Made in Italy! Câteva fapte interesante despre marca de ochelari preferată.

Născuți în Canada, Dean și Dan Caten sunt frați gemeni din Willowdale, Toronto. În 1995, designerii au prezentat prima colecție de bărbați sub eticheta Dsquared2.


⁠De la apariția primei lor colecții de ochelari de soare dezvoltați în 2008, D2 Eyewear s-a orientat către maniaci dependenți de modă, care au un aspect deosebit de detaliat și stilul lor extrem de iconic. Fanilor modelelor lor le place să îndrăznească și să-și exprime personalitatea cu libertate și ușurință.

 

Filosofia lui Dsquared2 este un amestec furtunos de iconografie canadiană, senzualitate italiană rafinată și jucăușă. Colecțiile reprezintă o fuziune perfectă a contrastelor: sportivă și plină de farmec, de culoare ușoară și extravagantă, masculină și feminină, creând un concept distinctiv de lux alternativ.⠀

Dean și Dan Caten își împărtășesc viața dintre Milano și Londra, iar colecțiile de ochelari Dsquared2 sunt realizate în Italia, ceea ce dă naștere motto-ului brandului „Născuți în Canada, locuind în Londra, Made in Italy ".

BrandsOutlet.ro

DSQUARED2