Ochelarii de soare Roberto Cavalli - o poveste în prezent și viitor!

În acest articol vă vom prezenta popularele ochelari Roberto Cavalli și vom spune povestea brandului de renume mondial.

Italia este cunoscută nu numai pentru bucătăria sa delicioasă și arhitectura uimitoare. De fapt, această țară este centrul modei mondiale și locul de naștere al unor mărci precum Valentino, Prada, Gucci, Versace, Dolce & Gabbana, Salvatore Ferragamo, Moschino, Fendi, Armani și multe altele. În acest articol vom prezenta noile ochelari de Roberto Cavalli și vom spune povestea brandului de renume mondial.

Ochelarii Roberto Cavalli: o mică poveste

Fondatorul mărcii Roberto Cavalli s-a născut la Florența într-o familie de artiști profesioniști. Setea lui de artă l-a bântuit de când era mic. A studiat la Academia de Arte Florentine, unde a dobândit cunoștințele necesare în domeniul artelor vizuale și al designului. Cariera sa de couturier s-a dezvoltat rapid și la vârsta de 30 de ani a prezentat prima sa colecție la Paris. Și în 1972 maestrul a deschis primul butic de modă în Saint Tropez. Lumea a văzut ochelarii lui Roberto Cavalli în 1999, când marca a început să colaboreze cu Marcolin Group. Aceasta este o linie de accesorii de lux pentru femei, a căror frumusețe sexy și frumoasă este subliniată de curbele grațioase ale ochelarilor de soare.

Pentru iubitorii de cristale Swarovski

Ochelarii Roberto Cavalli sunt un simbol al elitismului și al stilului, un semn de curaj și imprevizibilitate. Iar combinația de rame frumoase cu pietre prețioase subliniază statutul ridicat al femeilor care le poartă. De exemplu, Roberto Cavalli RC1123 33G are o formă rotundă, împânzită cu cristale de diferite dimensiuni, toate plasate într-un cadru elegant din aur roz.

Rama solidă a ochelarilor Roberto Cavalli RC1049 este realizată în stilul unei geometrii ușoare, cu colțuri rotunjite. Templele ochelarilor sunt, de asemenea, incrustate cu pietre prețioase Swarovski, care strălucesc jucăuș la soare, atrăgând atenția asupra lor.

Ochelari de soare cu elemente metalice

Pentru fanii ochelarilor de aviator, Cavalli a făcut tot posibilul. RC1046 și RC1057 cu lentile degradate este o opțiune excelentă pentru sezonul 2017. Acest accesoriu este sofisticat, dar produs din metal și plastic durabil. Pe ambele părți ale obiectivului, rama este decorată cu un șarpe solz - elementul de semnătură al mărcii.

RC1054, similar în design, se va potrivi fanilor minimalismului de lux. Lentilele din acest model sunt degradate, iar cadrul este realizat sub forma unui cadru metalic dublu. O opțiune de acoperire cu oglindă este disponibilă pentru aceste ochelari în magazinul nostru online.

Cadrul „ochi de pisică” al maestrului Cavalli este o operă de artă. Modelele RC1125 și RC1118 combină cu grație un cadru din plastic cu decorațiuni de contur din metal. Acest accesoriu sugerează o senzație de greutate și ușurință, protejând de soarele radiant pe tot parcursul anului.

 

Elemente tropicale ale ochelarilor de soare Cavalli

A intrat în lumea modei și amintit de mulți pentru experimentele lor cu diferite amprente. Ochelarii din colecțiile Cavalli sunt confecționați în cele mai bune tradiții ale designerului.Cadrele în formă de „ochi de pisică” sau „aviator” sunt parțial decorate cu motive tropicale. O astfel de împletire a naturii sălbatice și a stilului clasic va încânta femeile moderne.

 

Bestsellerurile eterne ale lui Cavalli - modele din trecut, prezent și viitor

Există ochelari de soare care sunt atemporali și sunt întotdeauna plăcuți de femeia elegantă, indiferent de tendințele trecătoare ale modei. Astfel sunt modelele RC1100, RC1103, RC1097, RC1028

 

   

Vladislav Simchev