Curățarea ecologică și sigură a ochelarilor de soare și a ramelor de ochelari

Acum, la fiecare comandă primiți un compliment - un cadou Glasses 20 ml spray biodegradabil pentru curățarea paharelor cu efect antistatic și degresant

Ochelarii de vedere și de soare necesită, fără îndoială, îngrijire zilnică. Este bine să știm ce detergenți folosim atunci când curățăm lentilele și rama.

GLASSES spray este un preparat ecologic fără conținut de alcool, specializat pentru curățarea, degresarea și lustruirea ochelarilor și a cadrelor dioptrice. Acesta este un preparat inofensiv care îndepărtează sarcina statică și previne acumularea ulterioară a contaminării. Este un produs biodegradabil și nu prezintă absolut niciun risc, atât pentru dvs., cât și pentru suprafața curățată. Puteți trata suprafețele de sticlă, metal și acrilice ale ochelarilor dvs. fără niciun pericol, de un număr nelimitat de ori pe zi. Preparatul nu provoacă alergii și nu este toxic, prin urmare nu este clasificat în nicio categorie de pericol și nu necesită fraze de risc.

De un an de zile, îți oferim, ca compliment pentru fiecare comandă, o mască de față antibacteriană din țesătură hidrofobă de bumbac acoperită cu ioni de argint. Și vom continua să facem acest lucru, deoarece suntem recunoscători clienților noștri pentru încrederea lor. Cu o mică schimbare! ... Dorindu-vă tuturor să uitați de pandemie în noul 2021, în complementul nostru pentru voi înlocuim măștile cu spray de 20 ml GLASSES.

Pentru cei cărora le va plăcea produsul și îi va aprecia beneficiile de curățare și mediu, îl puteți cumpăra de la BrandsOutlet.ro un pachet de 70 ml spray GLASSES - curățător de ochelari de soare, la un preț promoțional de 12.50 lei / buc.

BrandsOutlet.ro