Cristale, aur și argint în Tom Ford Special Edition

Promovarea modelelor limitate de ochelari de soare Tom Ford

În așteptarea primilor ghiocei și a razelor calde de primăvară, vă prezentăm alte modele uimitoare de ochelari de soare de la marca de modă mondială Tom Ford

Astăzi, accentul se pune pe mai multe modele din colecția de ochelari de soare Tom Ford LIMITED EDITION:
Începem cu tentațiile de cristal numite după perla de pe Riviera Franceză - Antibes. Incrustate manual cu 292 de cristale Swarovski și un cadru metalic realizat cu rafinament în aur sau argint, formă și viziune moderne, ochelarii creează cu adevărat senzația că te afli printre farmecele Coastei de Azur.

Apropo de lux și glamour, costă în mod natural mulți bani. Prețul de vânzare recomandat de la producător (* RRP) pentru aceste două modele de ochelari este de 1600 EUR, sau aproximativ 7810 lei. La noi puteți cumpăra modelele la preț OUTLET - 1220.31 lei și livrare gratuită în timp de până la 3 zile lucratoare.
De fapt, pentru a vă face o idee mai bună despre ce este vorba, consultați fotografiile de mai jos:

Antibes FT0728 18C Tom Ford Special Edition
 

Antibes FT0728 28G Tom Ford Special Edition

Următoarea bijuterie despre care vom vorbi astăzi este FT0707 30G Limited Edition Winter.
Acum câteva timp am vorbit despre acești ochelari de soare, dar având în vedere interesul imens pentru ei, disponibilitatea lor s-a epuizat rapid. Din nou am reușit să livrăm câteva piese ale modelului și ne amintim doar despre ce vorbim:

Lentile de înaltă tehnologie cu protecție antireflex, acoperire aurie antizgâriere Aplicatoare reglabile și toate acestea într-o formă modernă de aviator și ....... complet aurite cu cadru de aur de 18 carate! Sună destul de bine, nu-i așa? :)
Ca și în cazul precedent, prețul RRP este de aproximativ 7500 lei, iar prețul de ieșire la noi este de 1220.70 lei!

 

Încheiem cu două modele preferate pentru dvs., care, deși nu sunt executate într-un lux atât de flagrant, sunt deja preferatele al treilea sezonului ale clienților noștri. Și la noi prețul lor, de la 756,59 de lei, le face accesibile pentru mulți fani ai ochelarilor de soare Tom Ford.
Stephanie FT0570/S 28Z amintește în formă și stil de aurul Tom Ford, dar au un stil propriu. Partea frontală aurie a cadrului, brațe masive în gama de gradient maro închis / gri / roz. Lentile oglindă de culoare roz-aurie fumurie. de ce are nevoie o persoană.
Cealaltă variantă de culoare Stephanie FT0570/S 28C are brațe laterale negre, un cadru metalic auriu masiv și lentile oglindă într-o nuanță aurie-gri-verzui.

 

Vladislav Simchev