Italia Independent § Rossignol pentru iubitorii de experiențe extreme

Un singur model și atâtea opțiuni!

Italia Independent - Fabricat în Itala 2.0

Misiunea și filosofia Italia Independent sunt descrise în mare parte în numele mărcii. Italia nu este doar locul în care compania are sediul central și își desfășoară activitatea, ci este, de asemenea, principalul loc inspirator și forța motrice a mărcii.

I-I este un brand care își propune să reîncarce semnificația „Made in Italy” și să-l repornească, creând „Made in Italy 2.0” îmbunătățit și actualizat.

În prezent, un produs sau o marcă este percepută ca fiind nouă doar dacă materialele și funcționalitățile sale sunt inovatoare, fără a pune în pericol adevăratele lor rădăcini italiene. Italia Independent crede că astăzi creativitatea constă în remixarea diferitelor experiențe și stiluri. Combinarea materialelor din medii diferite și îmbinarea tradiției cu inovația sunt filozofia și valorile proiectului. „Credem cu tărie că marca noastră, deși axată pe ochelari, trebuie să fie eficientă la 360 de grade, de la îmbrăcăminte la decorarea casei, de la ochelari la mașini și asta este cea ce facem.”

Rossignol RSG SUNGLASSES Special Edition

 

Italia Independent - Rossignol Avant-Garde R000 - Rossignol Colecția de ochelari este realizată în branding comun între cele două mărci. Caracterizată prin conținut tehnologic ridicat și decorată cu detalii unice, ca în cea mai bună tradiție a Italia Independent și Rossignol, colecția este formată din două familii de produse: Avant Garde și Heritage. Modelul Avangardă Premium, exprimă pe deplin filosofia lui Rossignol, dar semnat de Italia Independent. Caracteristica acestor produse, inspirate de cele mai performante colecții de Rossignol, sunt benzile magnetice și protecție laterală, care permit utilizarea ochelarilor de soare de schi și le decorează, oferind un aspect unic și senzație de confort al cadrelor.

Acum, modelul limitat al mărcii este disponibil pe site cu reducere de peste 60% și livrare gratuită cu verificare + compliment cu fiecare comandă.

Rossignol RSG SUNGLASSES Special Edition

 

Irena Simcheva