Philipp Plein - regele șicului maximalist

Ochelari de soare Philipp Plein la prețuri accesibile cu -70% reducere la RRP

Încă de la începutul mărcii sale, designerul maximalist german Philipp Plein s-a poziționat pe nișa omului obișnuit de succes, în ciuda falsității și snobismului elitei. Plein a devenit un comerciant eficient de bunuri extrem de luxoase, îndrăgit de clienții cu un gust pentru extravagant, deși adesea râs de către instituția de modă.

Deși predecesorii stilului maximalist al lui Plein, în special în rândul designerilor italieni, sunt popularii Versace, Dolce & Gabbana și Roberto Cavalli, în industrie ei continuă să-l numească pe Philip, ușor batjocoritor, REGELE MODEI JOSE HAUTE.

Puțin arogant și foarte încrezător, Plein însuși a servit întotdeauna drept cea mai bună reclamă vie pentru brandul său. Poartă în mare parte propriile sale modele, pantaloni subțiri din piele cu fermoare, pulovere cu logo-ul cu craniu, pantofi sport groși cu logo-ul Philipp Plein dublu „P” vizibil, jachete subțiri din piei de animale exotice, ceasuri uriașe de cristal și, desigur, este un playboy obraznic. aspect - slab și musculos, cu părul rigid gelificat, o barbă stufoasă și brațele acoperite de tatuaje.

Printre fanii celebri ai mărcii se numără actorul Nicolas Cage și fotbalistul Cristiano Ronaldo.
„Aspectul Plein este un lucru pe coasta de vest”, a spus podcasterul de modă James Harris. „Sunt cristalele, craniile, tricourile din turtă dulce cu sigle uriașe. Este pentru oamenii care doresc să se asigure că toată lumea poate spune că a cheltuit o mie de dolari pe un tricou sclipitor sau o pereche de ochelari de soare Plein.

În septembrie 2021, grupul Plein a semnat un parteneriat cu producătorul și distribuitorul de ochelari De Rigo, Italia, pentru lansarea globală a ochelarilor de soare și de prescripție care au fost lansate la începutul anului 2022. Acordul include colecții de ochelari Philipp Plein distribuite la nivel global prin rețeaua de vânzări De Rigo. și în buticurile mărcii.

Am muncit din greu până când reușim să furnizăm și să oferim pe site-ul nostru câteva dintre modelele exclusive ale mărcii la faimoasele preturi BrandsOutlet.ro, cu reduceri de peste 60% din RRP. Modelele cu placare cu aur de 23 de carate pe cadru, aliaje speciale de titan, craniile tipice ale mărcii și logo-ul dublu PP fac din ochelarii de soare Philipp Plein un accesoriu de lux recunoscut, accesibil oricărei persoane obișnuite de succes.

 

BrandsOutlet.ro