CUM SĂ ALEGEȚI OCHELARII DE SOARE CARE SE POTRIVEASCĂ COMPLET CU PERSONALITATEA DUMNEVOASTRĂ?

Fiți uimitori!

Abilitatea de a cumpăra ochelari de soare care ți se potrivesc cu adevărat este un fel de artă. Alegându-le pe cele potrivite, ochelarii dvs. de soare vor fi accesoriul dvs. nr. 1, elementul care poate călători prin toalete, anotimpuri, activități și tendințe cu dvs... Dar, cu atât de multe modele din care să alegeți, cum găsiți stilul care funcționează pentru dvs.?

Alegerea perechii potrivite de ochelari de soare înseamnă să-ți cunoști bine aspectul și nevoile. Citiți mai departe pentru a afla cum puteți găsi echilibrul perfect dintre practic și frumusețe pentru ochelarii de soare care vă vor face ziua să strălucească.
 
Uitați-vă la forma feței dvs.!
Primul lucru pe care trebuie să-l faceți atunci când decideți ce ochelari de soare să comandați este să vă priviți forma feței. Da, aveți nevoie de ochelari de soare pentru a vă reflecta personalitatea, dar doriți, de asemenea, să vă arătați cele mai bune caracteristici. Stilul potrivit pentru față dvs. vă va ajuta să faci acest lucru.

Dacă aveți o față îngustă, doriți ochelari de soare care să iasă ușor în vârf pentru a vă face fața să pară ceva mai largă. Pentru o față lată, căutați cadre subțiri, iar pentru o față medie, alegeți undeva la mijloc. Și cu cât este mai lungă fața dvs., cu atât ar trebui să fie mai mari cadrele și invers.
Alegeți o culoare!

Ați auzit expresia „să priviți lumea prin ochelari roz” și o puteți face absolut cu ochelarii de soare potriviți. Dar puteți găsi, de asemenea, verde, galben, portocaliu, albastru, violet și cam orice altă culoare pe care doriți să o denumiți pe piață. Trebuie doar să decideți ce culoare este cea mai potrivită pentru perspectivele dvs.

De asemenea, poate doriți să luați în considerare funcția acestor culori atunci când alegeți. Ochelarii galbeni și portocalii vă vor ajuta să vă vedeți mai bine în situații de lumină scăzută. Albastrul și violetul pot ajuta la blocarea luminii solare, iar lentilele verzi vă pot oferi o protecție generală bună în toate condițiile de lumină.
Deci, decideți despre culoarea lentilelor. 

Cunoașteți cadrul general de stil pe care îl doriți pe baza formei feței, dar aici puteți lăsa personalitatea dvs. să strălucească cu adevărat. Puteți obține aceeași formă de cadru în negru clasic sau violet uimitor și acestea vor fi complet diferite. Sau puteți obține un cadru metalic pentru o rezistență suplimentară.

Decideți ce material doriți să vă fie ochelarii - metal, plastic, acrilic clar sau invizibil. În acest material, începeți să vă uitați la culori și modele. Puteți găsi aproape fiecare model pe care îl puteți visa disponibil în lentilele din plastic, așa că gândiți-vă în afara cutiei!
Obțineți protecție!

Dacă vă plac activitățile în aer liber, aveți nevoie de o pereche de ochelari de soare pentru a fi la curent cu dvs. Ei trebuie să vă protejeze ochii de la calea către plajă spre munte și înapoi la jogging-ul dvs. zilnic.

Este bine să obțineți o protecție UV puternică cu fiecare pereche de ochelari de soare, dar acest lucru este deosebit de important dacă intenționați să petreceți mult timp afară. De asemenea, ar trebui să căutați lentile polarizate. Protecția UV vă va proteja ochii de daunele solare, dar polarizarea va reduce strălucirea și va ușura observarea în condiții de soare.
Fiți uimitori!

S-ar putea să fiți tipul de persoană care dorește să orbească oamenii oriunde mergeți. Vă place să fiți în centrul atenției și să munciți din greu pentru a te asigura că arăți bine în timp ce ești acolo. Ochelarii de soare ar trebui să adauge la acest stil și luciu care joacă un rol activ în aspectul tău cel mai fabulos.

Dacă acest lucru sună ca sunteți dvs., de ce să nu adaugi strălucire și la ochi la fel? Ochelarii de soare pot adăuga strălucire la o gamă deja incredibilă de rame și există multe opțiuni pentru cât de strălucitor vreți să fiți. De la o decorare simplă, cu cristale și cabine pe ramele laterale, la ochelari de soare fabuloși cu ochi de pisică cu cristale Swarovski adăugate.

Dacă sunteți genul de persoană care privește rochia neagră ca un simbol sacru, iar șampania este centrală pentru orice sărbătoare, aveți nevoie de o pereche de ochelari de soare la fel de elegante ca dvs. Acestea ar trebui să fie cadre curate și elegante, care să nu distragă atenția de la evenimentul principal. Acestea ar trebui să combine și să sublinieze cele mai bune caracteristici ale dvs. în același mod ca setul dvs. excelent de maniere.

Ramele dvs., desigur, ar trebui să fie negre și vreți să rămâneți la lentilele de culoare închisă. Asigurați-vă că stilul cadrului este potrivit pentru dvs., dar nu vă fie teamă să adăugați un pic de ochi de pisică sau câteva cristale. Până la urma, ochelarii de soare ai lui Audrey Hepburn au fost suficient de îndrăzneți pentru a face o declarație fără a-și degrada clasa naturală.

Poți fi tipul de persoană care face totul și ochelarii de soare ar trebui să vă urmărească la fiecare pas al zilei. De la joggingul tău de dimineață, la prânzul de afaceri până la ieșirea de seară în oraș, atunci veți avea nevoie de o pereche de ochelari de soare, cu multe fețe ca dvs.

Căutați o pereche de rame relativ simple într-o culoare solidă care se potrivește cu cea mai mare parte a garderobei dvs. Asigurați-vă că obțineți o protecție UV bună și polarizare pentru a rămâne în siguranță și elegant tot timpul. Și amintiți-vă să găsiți o pereche care este cea mai confortabilă pe fața dvs., astfel încât să puteți continua înainte cu curaj.

Daca aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați pe pagina noastră de Facebook. La BrandsOutlet.ro veți găsi sute de modele de rame de ochelari originale și ochelari de soare de rame de renume, cu o origine și o calitate garantată!

 

 



Roberto Cavalli sunglasses   слънчеви очила полароидBoss orange рамки за очила boss слънчеви очила дамски очила Swarowski, дамски рамки за очила Swarowski! слънчеви очила Cavalli Слънчеви очила GUESS и GUESS by MARCIANO CARRERA - дамски слънчеви очила, мъжки слънчеви очила!

BrandsOutlet.Ro

Ochelari de soare