Am uitat parola

AVANTAJE LA INREGISTRARE :

  • urmarire statusul comenzii
  • istoric comenzi
  • lista de adrese pentru livrare
  • date pentru facturare
  • lista cu articule preferate
  • participare la promotii
  • reduceri cu coduri personale

F.A.Q.

Toate produsele oferite de BrandsOutlet.ro sunt originale, au certificat de autenticitate şi o calitate fără compromisuri.
Outlet inseamna modele si/sau colecţii care au fost puse în vânzare de la titularul drepturilor asupra mărcii pentru EU. BrandsOutlet.ro oferă exclusiv accesori originale sub formă de outlet - modele din colecţii anterioare.
Puteți comanda selectând COMANDĂ RAPIDĂ sau dupa ce vă ÎNREGISTRAȚI. Urmariţi pasii indicaţi pe pagina produsului! Este important să completaţi şi corect toate câmpurile ale formularului de comandă pentru a procesa rapid şi corect solicitarea Dvs.
La adresa de e-mail indicată de Dvs veţi primi un mesaj de la noi cu un link de confirmare a comenzii. Dupa ce accesati link-ul, comanda Dvs este acceptată. Vă vom anunţa prin email pentru fiecare pas - PROCESARE , TRIMITERE şi PRIMIRE.
BrandsOutlet.ro livreaza la adresa Dvs. in 2 zile lucratoare cu optiune de proba!
La primirea coletului trebuie să achitati suma la curier - plata cu ramburs. La finalizarea comenzii o să vă apară totalul de plată.
Intrați în meniul ÎNREGISTRARE. Este necesar să întroduceţi corect datele - NUME, NUMĂR DE TELEFON, ADRESĂ DE E-MAIL şi PAROLĂ. Apoi confirmaţi înregistrarea accesând LINKUL DE CONFIRMARE pe care îl veţi primi la adresa de e-mail, pe care ați introdus-o în câmpul pentru adresa de mail. Este posibil ca mai-ul sa intre în dosarul ”Spam” din cutia poștală.
Accesaţi secţiunea AM UITAT PAROLA. Completaţi câmpul pentru adresa de e-mail cu care sunteţi înregistrat. Veţi primi un mail cu un link pentru a stabili o parolă nouă. Întroduceţi manual parola nouă cu atentie la fontul mic şi mare.