Blog de Moda

In timp ce ceasurile si gentile de dama falsificate reprezinta un risc relativ scazut pentru clienti, ochelarii de soare falsi pot fi foarte periculosi. Deoarece sunt fabricati din materiale ieftine , ei nu raspund  standardelor de securitate si de obicei nu au un filtru care sa protejeze  impotriva razelor ultraviolete daunatoare. Sa purtati ochelari de soare falsi poate fi mult mai periculos decat lipsa lor.

Cum sa deosebesti ochelarii de soare falsi?

In timp ce ceasurile si gentile de dama falsificate reprezinta un risc relativ scazut pentru clienti, ochelarii de soare falsi pot fi foarte periculosi. Deoarece sunt fabricati din materiale ieftine , ei nu raspund standardelor de securitate si de obicei nu au un filtru care sa protejeze impotriva razelor ultraviolete daunatoare. Sa purtati ochelari de soare falsi poate fi mult mai periculos decat lipsa lor.
Alegerea de ochelari de soare de dama este mai specifica, deoarece doamnele au multe cerinte cu privire  la lookul lor ce este in stransa legatura  cu alegerea cu  atentie a lentilelor si a ramelor. Bineinteles , piata asigura o diversitate imensa de modele si branduri , cu ajutorul carora veti arata irezistibil. Acum hai sa vedem ce este important pentru alegerea ochilarilor.

Ce este important cand alegem ochelari de soare de dama?

Alegerea de ochelari de soare de dama este mai specifica, deoarece doamnele au multe cerinte cu privire la lookul lor ce este in stransa legatura cu alegerea cu atentie a lentilelor si a ramelor. Bineinteles , piata asigura o diversitate imensa de modele si branduri , cu ajutorul carora veti arata irezistibil. Acum hai sa vedem ce este important pentru alegerea ochilarilor.
In acest timp anului sunt o minoritate oameni care nu se ascund in spatele ochelarilor de soare.  Oare modelul ochelari de soare ales pentru viziunea voastra are si functii de protectie sau aprofundeaza problema, aflam mai jos :

Totul este in brandul! Cat de important este el?

In acest timp anului sunt o minoritate oameni care nu se ascund in spatele ochelarilor de soare. Oare modelul ochelari de soare ales pentru viziunea voastra are si functii de protectie sau aprofundeaza problema, aflam mai jos :